از خبرگزاری تصویری ایران پرس؛
مسلمانان غنا شکلگیری اعتراض جهانی را در محکومیت قرآنسوزی خواستار شدند
-
مسلمانان غنا شکلگیری اعتراض جهانی را در محکومیت قرآنسوزی خواستار شدند
مسلمانان غنا شکلگیری اعتراض جهانی را در محکومیت قرآنسوزی خواستار شدند
به گزارش روابط عمومی معاونت برون مرزی رسانه ملی به نقل از خبرگزاری ایران پرس، جامعه شیعیان غنا عصر دوشنبه با برگزاری تجمعی، هتک حرمت و سوزاندن عمدی قرآنکریم در سوئد را محکوم کردند.
مسلمانان غنایی در این تجمع، قرآنکریم به دست داشتند و در احترام به این کتاب مقدس و آسمانی، آن را بالای سر نگه داشتند. امام «سعید سندو» در آکرا پایتخت کشور آفریقایی غنا، اهانت به قرآنکریم را در سوئد محکوم کرد و گفت، این هتکحرمت تحریکآمیز، نسنجیده و غیرقابل قبول بوده است. این متفکر غنایی تاکید کرد، هتکحرمت به هر کتاب آسمانی به بهانه آزادیبیان مذموم است و حساسیتهای دینی به همراه دارد و نباید ارزشهای اسلامی به بازی گرفته شود.
امام «سعید سندو»، قرآنکریم را خط قرمز هر مسلمانی دانست که نباید به آن اهانت شود و تاکید کرد، کشورهای مختلف و نهادهای مردمی، کالاهای سوئدی را در واکنش به هتکحرمت قرآنکریم در استهکلم تحریم کنند.