• از خبرگزاری تصویری ایران پرس؛ خشم جوانان کنگویی علیه جامعه ‌جهانی

جوانان در گوما، شرق جمهوری دموکراتیک کنگو، ضد جامعه‌جهانی به خیابان آمدند.

به گزارش روابط عمومی معاونت برون مرزی رسانه ملی، این تظاهرات عصر گذشته در شهر گوما با هدف محکومیت سکوت جامعه‌جهانی درقبال حملات جنبش 23مارس با پشتیبانی رواندا به‌جمهوری دموکراتیک کنگو برگزار شد.

«ساموئل چیکوندولا» یکی از جوانان کنگویی در گوما با انتقاد از رویکرد جامعه‌جهانی درقبال تحولات شرق جمهوری دموکراتیک کنگو گفت، رواندا همچنان به‌تسلیح شورشیان 23مارس ادامه می‌دهد.

این جوان کنگویی با بیان اینکه جامعه‌جهانی با حمایت از رواندا متهم به پشتیبانی از شورشیان 23مارس است تاکید کرد: به‌زودی علیه همه سازمان‌های ‌بین‌المللی در گوما اعلام جنگ خواهیم کرد.

«کریستوف مویسا» دیگر جوان کنگویی با بیان اینکه جامعه‌جهانی با حمایت از رواندا بازی دوگانه انجام می‌دهد گفت، فقط با همبستگی و متحد شدن مردم، ارتش و دیگر نهادهای جمهوری دموکراتیک کنگو می‌توان در جنگ با دشمن به‌پیروزی رسید.

نیروهای پلیس جمهوری دموکراتیک کنگو شماری از جوانان را در جریان تظاهرات ضد جامعه‌جهانی در گوما بازداشت و تظاهرکنندگان از این اقدام پلیس ابراز تاسف کردند. «مویس هانگی» جوان کنگویی در جریان این تظاهرات در گوما گفت، اقدام پلیس کنگو در بازداشت شماری از تظاهرکنندگان، نوعی رفتار دیکتاتوری بود.این جوان کنگویی تصریح کرد، بر اساس قانون اساسی جمهوری دموکراتیک کنگو، آزادی‌بیان تضمین شده است و تظاهرکنندگان از اقدام پلیس در سرکوب معترضان به رویکرد جامعه‌جهانی شگفت‌زده شدند.

درگیری میان ارتش جمهوری دموکراتیک کنگو و شورشیان 23مارس تحت حمایت ارتش رواندا در شرق کنگو همچنان ادامه دارد و هزاران کشته و آواره برجا گذاشته و همچنین خشونت علیه زنان کنگویی را به‌همراه داشته است.https://farsi.iranpress.com

اسفند ۱۶, ۱۴۰۲ ۰۸:۴۴ Asia/Tehran