• طرح صهیونیستی برای گسترش نفوذ در غرب آسیا

در این قسمت از برنامه «پنجره‌ای رو به فلسطین» تداوم تجاوزهای رژیم صهیونیستی به غزه، کرانه باختری و کشورهای منطقه، در حالی که رسانه‌های غربی تلاش دارند با طرح مفاهیمی چون آتش‌بس و صلح، افکار عمومی را از واقعیت‌های میدانی منحرف کنند، مورد بررسی و تحلیل قرار می‌گیرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت برون‌مرزی رسانه ملی، در این برنامه، رودریگو کارمی، فیلسوف، و دانیل جادو با نگاهی تحلیلی به نقشه آسیای غربی رژیم صهیونیستی، ریشه‌های تاریخی مرزهای کنونی، منافع اقتصادی غرب و استفاده ابزاری از صهیونیسم را واکاوی می‌کنند.

 

همچنین ادامه حملات رژیم صهیونیستی به لبنان پس از آتش‌بس و پیامدهای انسانی آن، از دیگر محورهای این قسمت است.

 

پنجره ای رو به فلسطین چهارشنبه ساعت، 2:30 به وقت تهران از شبکه هیسپان تی وی پخش می شود و بازپخش آن پنجشنبه ساعت : 8:30،15:00و 23:30 به روی آنتن خواهد رفت.

آذر ۲۵, ۱۴۰۴ ۱۵:۴۷ Asia/Tehran