• ایتالیا روی موج تظاهرات و تجمع ضد صهیونیستی

ایتالیایی‌ها در آستانه میلاد حضرت مسیح (ع) در حمایت از مردم مظلوم باریکه‌غزه و محکومیت جنایت‌های رژیم صهیونیستی باردیگر به خیابان‌ها آمدند.

 به گزارش روابط عمومی معاونت برون مرزی رسانه ملی، هزاران نفر از مردم ایتالیا و حامیان فلسطین عصر شنبه در مرکز شهر رم با در دست داشتن پرچم فلسطین و سردادن شعارهای ضد اسرائیلی، برقراری فوری آتش‌بس را در باریکه‌غزه خواستار شدند.

«فابیو مارچلی»، استاد دانشگاه و حقوقدان ایتالیایی در اینباره گفت: ما در اعتراض به نسل‌کشی مردم فلسطین توسط رژیم اسرائیل در این تظاهرات شرکت کرده‌ایم.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: در دو ماه گذشته بیش از 20 هزار نفر در باریکه‌ غزه قتل‌عام شده‌اند و کشتار فلسطینی‌ها و گرسنگی و تشنگی مردم غزه همچنان ادامه دارد. حقوقدان ایتالیایی افزود: واقعا شرم‌آور است که جامعه بین‌المللی واکنش جدی درقبال وضعیت اسفبار فلسطینی‌ها در غزه نشان نمی‌دهد. آمریکا و متحدانش حتی به سازمان ملل اجازه نمی‌دهند که به وظایف خود در کمک به مردم غزه عمل کند.

این استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه ملت‌ها باید صدای اعتراض خود را علیه آمریکا و رژیم اسرائیل بلند کنند تاکید کرد: باید کاری کرد که مسببان اصلی وضعیت غزه یعنی اسرائیل و آمریکا و شخص «جو بایدن»، رئیس جمهوری این کشور در دیوان کیفری بین‌المللی محاکمه و مجازات شوند.

تظاهرکنندگان همچنین با بیان اینکه دولت ایتالیا از آغاز جنگ غزه با چشم‌‌پوشی از کشتار فلسطینی‌ها، حمایت تمام‌عیار خود را از رژیم صهیونیستی اعلام کرده است، آن را محکوم کردند.

درهمین حال، شماری از فعالان حامی فلسطین هم با تجمع مقابل سفارت بریتانیا در رم، حمایت همه جانبه انگلیس و آمریکا را از رژیم صهیونیستی محکوم کردند.

 https://farsi.iranpress.com/-ایتالیا-روی-موج-تظاهرات-و-تجمع-ضد-صهیونیستی

 

 

دی ۰۳, ۱۴۰۲ ۱۱:۲۰ Asia/Tehran