در «فلسطین الصمود» از شبکه الکوثر؛
ترور رهبران حماس و مقاومت
-
در «فلسطین الصمود» از شبکه الکوثر؛ ترور رهبران حماس و مقاومت
برنامه «فلسطین الصمود» از شبکه جهانی الکوثر، امشب موضوع «ترور رهبران حماس و توهم شکست مقاومت» را مورد بررسی و واکاوی قرار می دهد.
به گزارش روابط عمومی معاونت برون مرزی رسانه ملی، «خالد مشعل» رییس دفتر سیاسی حماس در خارج از فلسطین در سخنانی به یاد شهید «صالح العاروری» نایب رییس دفتر سیاسی این جنبش و یاران شهیدش که اخیرا در بیروت با حمله موشکی رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند گفت: شهادت رهبران حماس یک حقیقت مهم را ثابت کرده و آن اینکه راه شهادت گزینه نهایی و مورد نظر هم رهبران و هم سربازان این جنبش است.
خالد مشعل همچنین گفت: دشمن صهیونیستی پس از سه ماه حملات وحشیانه و نسلکشی مردم غزه و قتل و کشتار زنان و کودکان و در پی شکست و ناتوانی در برابر مقاومت، به دنبال نابودی مردم غزه است و میخواهد بحران خود را به خارج صادر کند و دایره نبرد را گسترش دهد به گمان اینکه این میتواند معادلات مقاومت را بر هم بزند.
حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، برخلاف آنچه رسانه های صهیونیست و یا مقام های اسرائیلی عنوان کرده اند، صرفا معطوف به فرماندهان مقاومت فلسطین نبوده و شهادت غیرنظامیان فلسطینی را نیز به همراه داشته است. مساله ای که حاکی از این حقیقت است که حملات صهیونیست ها به نوار غزه، حمله به کلیت ملت فلسطین و نه صرفا بخشی از آن است.
برنامه «فلسطین الصمود» یا «مقاومت فلسطین» محصول گروه سیاسی شبکه الکوثر، با حضور کارشناسان مطلع و آگاه، با اجرای نجوا دباغ و تهیه کنندگی علی خلیلی هر شب ساعت 19:15 به وقت تهران بر روی آنتن شبکه الکوثر است.