در «فلسطین الصمود» از شبکه الکوثر؛
تجاوز به غزه؛ توافق و موضع مقاومت
-
در «فلسطین الصمود» از شبکه الکوثر؛ تجاوز به غزه؛ توافق و موضع مقاومت
برنامه «فلسطین الصمود» از شبکه جهانی الکوثر، امشب موضوع «تجاوز به غزه؛ توافق و موضع مقاومت» را مورد بررسی و واکاوی قرار می دهد.
به گزارش روابط عمومی معاونت برون مرزی رسانه ملی، مقاومت فلسطین اعلام کرد که پاسخ خود را در خصوص چارچوب توافق به میانجیگران قطری و مصری داده است و تاکید کرد که با پیشنهاد توافق به گونه ای برخورد کرده است که تضمین کننده یک توافق جامع و کامل باشد.
آتش بس و پایان دادن به تجاوزات علیه مردم فلسطین، همانطور که «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی»، وزیر امور خارجه قطر خاطرنشان کرد که واکنش جنبش حماس الهامبخش خوشبینی و به طور کلی مثبت است.
همچنین جنبشهای حماس و جهاد اسلامی اصرار دارند که تنها در صورت دستیابی به یک توافق آتشبس فراگیر و عقبنشینی جنگافزارهای نظامی اسرائیلی از سراسر نوار غزه درباره تبادل اسرا، مذاکره میکنند.
برنامه «فلسطین الصمود» یا «مقاومت فلسطین» محصول گروه سیاسی شبکه الکوثر، با حضور کارشناسان مطلع و آگاه، با اجرای نجوا دباغ و تهیه کنندگی علی خلیلی هر شب ساعت 19:15 به وقت تهران بر روی آنتن شبکه الکوثر است.