• در «فلسطین الصمود» از شبکه الکوثر؛ عملیات «طوفان الاقصی» و دعوت به تشدید مقاومت

برنامه «فلسطین الصمود» از شبکه جهانی الکوثر، امشب موضوع «عملیات موسوم به طوفان الاقصی و دعوت به رویارویی و تشدید مقاومت و تظاهرات در تمامی جبهه ها» را مورد بررسی و واکاوی قرار می دهد.

به گزارش روابط عمومی معاونت برون مرزی رسانه ملی، «ابوعبیده» سخنگوی گردان‌های «عزالدین القسام» در پیام ویدئویی خود با نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان، خواهان بسیج و حضور گسترده ملت فلسطین در مسجد الاقصی در شهر اشغالی قدس شد.

ابوعبیده افزود: بالاترین اولویت ما برای انجام تبادل اسرا با رژیم صهیونیستی، تعهد کامل به توقف تجاوزگری نظامی علیه نوار غزه و عقب نشینی دشمن از آن و امداد رسانی به مردم فلسطین و بازگشت آوارگان و بازسازی نوار غزه است و از این خواسته‌ها کوتاه نمی‌آییم.وی گفت: معلوم شد که دشمن در مذاکرات از اهرم فریبکاری و طفره رفتن استفاده می‌کند و دچار سردرگمی است.

وی خاطرنشان کرد: صهیونیست‌ها در مقابل امت دو میلیاردی مسلمان ایستاده و به خون افراد بی‌گناه احترام نمی‌گذارند. مسجدالاقصی بخشی از عقیده ما است و مردم فلسطین هرچه که دارند را در راه آن نثار کرده‌اند.

برنامه «فلسطین الصمود» یا «مقاومت فلسطین» محصول گروه سیاسی شبکه الکوثر، با حضور کارشناسان مطلع و آگاه، با اجرای نجوا دباغ و تهیه کنندگی علی خلیلی هر شب ساعت 19:15 به وقت تهران بر روی آنتن شبکه الکوثر است.

اسفند ۱۹, ۱۴۰۲ ۱۳:۳۳ Asia/Tehran