• بازتاب حمایت جهانی از فلسطین

برنامه این هفته «انداز جهان» در کانال اردوی شبکه جهانی سحر به بررسی راهپیمایی‌های گسترده و حمایت‌های جهانی از مردم فلسطین می‌پردازد.

به گزارش روابط عمومی رسانه ملی،  هم‌زمان با ادامه جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم غزه، این برنامه به موضوع حمایت‌های بین‌المللی از فلسطین اختصاص یافته است.

از جمله محورهای این برنامه می‌توان به راهپیمایی میلیونی در کراچی پاکستان، تظاهرات گسترده در داکا پایتخت بنگلادش، اعلام اعتصاب عمومی در پاکستان و تصویب قطعنامه حمایتی مجلس ملی این کشور اشاره کرد.

همچنین ممنوعیت سفر به سرزمین‌های اشغالی توسط دولت موقت بنگلادش در پی اعتراضات مردمی، و دعوت از ۱۸۰۰ فعال رسانه‌ای برای ثبت و پوشش قیام علیه رژیم صهیونیستی، از دیگر موضوعات مورد بحث خواهد بود.

کارشناسانی چون غلام عباس حیدری، محمد فاروق چوهان و صابر ابومریم در این برنامه به تحلیل ابعاد مختلف این حمایت‌ها خواهند پرداخت.

برنامه «انداز جهان» به تهیه‌کنندگی سید حسام مهاجری و با اجرای اظفر کاظمی، امروز ۲۶ فروردین، ساعت ۱۸:۴۵ به وقت تهران به‌صورت زنده از کانال اردوی شبکه جهانی سحر پخش خواهد شد.

فروردین ۲۶, ۱۴۰۴ ۱۴:۵۷ Asia/Tehran