• روابط هند و روسیه زیر ذره بین کانال افغانستان شبکه سحر

بیانیه مشترک روسیه و هند در جریان سفر ولادیمیر پوتین به دهلی نو در برنامه «گفت و گوی خبری» کانال افغانستان شبکه سحر تحلیل خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت برون مرزی رسانه ملی، رئیس جمهور روسیه در آغاز سفر دو روزه خود به هند، از فشارهای شدید ایالات متحده بر دهلی نو برای خودداری از خرید انرژی روسیه انتقاد کرد.

 

این برنامه از «گفت و گوی خبری» ضمن پرداختن به این موضوع، نگاهی خواهد داشت به پیشینه روابط هند و روسیه، جایگاه دو کشور در تحولات منطقه ای و بین المللی، مسئله تروریسم در افغانستان و نگرانی مشترک مسکو و دهلی نو از گسترش تهدیدات تروریستی از خاک افغانستان. همچنین سیاست خارجی هند و روسیه در قبال حکومت سرپرست افغانستان طی چهار سال گذشته بررسی خواهد شد.

 

در ادامه، دلایل نزدیکی دهلی نو و مسکو در سال های اخیر با توجه به سابقه روابط هند و امریکا، پیام سفر رئیس جمهور روسیه به هند، تاکید دهلی نو بر گسترش تجارت با مسکو علی رغم مخالفت واشنگتن و تاثیر اقدامات یک جانبه رئیس جمهور امریکا و جنگ تعرفه ای علیه سایر قدرت های اقتصادی، از دیگر محورهای بحث این برنامه خواهد بود.

 

برنامه «گفت و گوی خبری» با اجرای الیاس کاتب، 16 آذر ساعت 18:30 به وقت تهران از کانال افغانستان شبکه جهانی سحر پخش می شود.

آذر ۱۷, ۱۴۰۴ ۱۵:۲۵ Asia/Tehran