«کمپاس» از شبکه سحر می پردازد؛
زلزله سیاسی دررژیم صهیونیستی
-
«کمپاس» از شبکه سحر می پردازد؛ زلزله سیاسی دررژیم صهیونیستی
برنامه «کمپاس» از کانال آذری شبکه سحر، انتخابات اخیر رژیم صهیونیستی را با عنوان زلزله سیاسی در اسرائیل مورد واکاوی قرار می دهد.
به گزارش روابط عمومی معاونت برون مرزی رسانه ملی، انتخابات پارلمانی برگزارشده در سرزمین های اشغالی بار دیگر نشان داد که رژیم صهیونسیتی قادر به خروج از بحران سیاسی خود نیست.
نتایج انتخابات نه به حاکمیت و نه به اپوزیسیون برتری مطلق در پارلمان اعطا نکرد. در کنست ۱۲۰ کرسی، بلوک راستگرای به رهبری نتانیاهو ۵۳ کرسی به دست آورد و اردوگاه اپوزیسیون ۴۸ کرسی و احزاب عرب در مجموع ۱۹ کرسی کسب کردند. این تصویر نشاندهنده ادامه شکاف جدی در سیاست رژیم ساختگی و بحران مدیریتی است.
بنابراین، مشکل اصلی در سیاست اسرائیل تنها مسئله رفتن نتانیاهو از قدرت نیست، بلکه عدم دستیابی به توافق میان نیروهای سیاسی جایگزین اوست.
نکته مهم دیگر مخالفت قاطع نتانیاهو با ورود احزاب عرب به دولت آینده است.
رفتارهای نژادپرستانه و تبعیضآمیز علیه جوامع عرب و مسیحی که در جریان کارزار انتخاباتی مطرح شد نیز بخشی از این تصویر است.
در واقع، انتخابات در اسرائیل بیش از رقابت سالم جایگزینهای دموکراتیک، به مبارزه نیروهای سیاسی افراطی راستگرا، ملیگرا و نظامیگرا با یکدیگر برای قدرت تبدیل شده است.
برنامه «کمپاس» از کانال آذری شبکه سحر با حضور داریوش صفرنژاد به عنوان کارشناس و مهمان برنامه، اجرای فریده بقایی روز شنبه 9 آبان در برنامه پخش قرار دارد.